Comanda și livrarea produselor

​În Galați și județul Galați  termenul de livrare este între 12 și 24 ore, cu confirmarea expresă de către un operator www.cramabratu.ro a intervalului în care se face livrarea.

In afara Galațiului și a județului Galați termenul de livrare este de  24 – 72 ore, din momentul confirmării comenzii și a plății. Pentru livrările în afara Galațiului și a județului Galați, termenul de livrare se calculează din momentul confirmării plății.

Livrarea produselor se poate face prin curieri proprii sau prin firme specializate de curierat sau se pot ridica din următoarele locații:

Depozit Odaia Manolache: Str. Fermelor, Odaia Manolache, jud. Galați

Depozit Galați: Str. Portului, nr. 47

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, se percepe pentru contravaloarea transportului o taxă de 20 lei.

Toate costurile vor apărea în factura proformă, separat de costul produselor achiziționate.

Contravaloarea transportului va fi suportată în parte de către cumpărător, în baza tarifelor, iar o parte din costul transportului este suportat de noi, CRAMA BRATU . Astfel, pentru colete cu valoarea peste 200 RON clientul nu va plăti nimic pentru transport.

Produsele comandate se livrează în toată țara, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla în ambalaj special și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.

În cazul în care nu puteți fi găsit la data și ora stabilite pentru livrare, veți fi apelat la numărul de telefon declarat, în caz contrar, www.cramabratu.ro va păstra bunurile comandate timp de 3 zile lucrătoare, interval în care vă vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici de această dată nu veți fi găsit, comanda va fi anulată.

În cazuri speciale (produsele comandate nu se află în stocul nostru, dificultăți de transport) ne rezervam dreptul de a mări corespunzător perioada de livrare.

CRAMA BRATU își rezerva dreptul de a nu acepta comenzi și/sau livrări de la anumiți clienți și/sau către anumite adrese.

Politica de retur

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate, garanția și/sau service-ul oferite acestora de producător. Nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului. In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, în cazul depistării unor probleme de funcționare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai în ambalajul original și împreună cu originalele documentelor tranzacției respective. În acest caz, acestuia i se poate înlocui respectivul obiect cu unul identic sau – dacă acest lucru nu este posibil – poate primi înapoi suma plătită pentru acel obiect.

Produsele primite vor fi verificate în prezența reprezentantului transportatorului, iar dacă, din nefericire, produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda și este rugat să reclame aceste daune la cosmina@cramabratu.ro.  CRAMA BRATU returnează contravaloarea (dacă plata a fost efectuată în avans) sau retrimite coletul la cererea clientului.