Termeni și Condiții de utilizare

Folosind site-ul www.cramabratu.ro  sunteți implicit de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor de Utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare, nu folosiți site-ul www.cramabratu.ro. www.cramabratu.ro își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile de Utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă. Versiunea în vigoare a Termenilor și Condițiilor de Utilizare este în permanență disponibilă pe site. Verficați această pagina periodic, pentru a lua cunoștință de eventualele schimbări. Continuarea folosirii site-ului după schimbarea Termenilor și Condițiilor de Utilizare implică acceptarea modificărilor efectuate și a noilor Termeni și Condiții de Utilizare.

Informații generale

Prin site înțelegem colecția de informații obținută prin accesarea adresei de web www.cramabratu.ro.

Acest site este proprietatea S.C. PRESTATORUL  S.R.L. (numită în continuare CRAMA BRATU) care îl întreține și îl administrează:

S.C. PRESTATORUL S.R.L.

Sat Tulucești, Comuna Tulucești, Județul Galați

Reg. Com.: J17/642/2000

CUI: RO13464967

IBAN:  RO74 BACX 0000 0011 2553 8000

Banca: UNICREDIT BANK SA

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și includ TVA (19%).

Datorită volumului mare de informații și a condițiilor impuse de către producător, caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

Colectarea de informații personale

www.cramabratu.ro aplică cele mai înalte standarde în tratamentul confidențial al clienților. Toate informațiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzacții, corespondență) sunt utilizate cu maximă discreție. Singurele informații personale colectate de www.cramabratu.ro sunt acelea furnizate voluntar de către utilizator, la efectuarea tranzacțiilor sau în alte operațiuni. Simpla navigare a site-ului nu implică colectarea de informații personale. Anumite funcționalități sau servicii din site necesită furnizarea anumitor informații personale; acestea vor fi folosite numai în scopul pentru care au fost furnizate și/sau pentru comunicările dintre site și clienții săi, atunci când acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anunțarea programului de sărbători, reduceri de preț, promoții).

www.cramabratu.ro nu va divulga informațiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terțe persoane neautorizate. Aceste informații pot fi însă divulgate autorităților îndrituite să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.

www.cramabratu.ro poate furniza unor persoane competente informații colective și statistici în legătură cu numărul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor săi, în scopul analizării statistice a acestora. Aceste informații nu vor include date de identificare personală.

Căutări

Toate funcțiile de căutare oferite de www.cramabratu.ro sunt puse la dispoziția utilizatorilor în scopul sporirii funcționalității site-ului. www.cramabratu.ro nu colectează informații personale în urma operațiunilor de căutare, dar poate păstra și analiza istoricul căutărilor efectuate, în scopul de a identifica interesele clienților și de a îmbunătăți serviciile oferite acestora.

Hyperlink-uri și alte site-uri

CRAMA BRATU poate include in site link-uri către alte site-uri, aflate sau nu în proprietatea CRAMA BRATU; CRAMA BRATU nu poate fi, în nici o circumstanță, responsabil pentru conținutul acestor site-uri.

Greseli de tiparire

CRAMA BRATU nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, CRAMA BRATU iși rezervă dreptul de a anula comanda respectiva și de a anunța clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea apărută.

Utilizarea site-ului de către persoane sub 18 ani

www.cramabratu.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, deși nu pot fi împiedicate, nu dețin totuși dreptul de a trimite sau posta informații în www.cramabratu.ro, de orice natură ar fi acestea. Orice astfel de operație va fi executată prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

Înregistrarea ca membru, parola și comportamentul ca membru.

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat sa vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al site-ului www.cramabratu.ro, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne inștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Sunteți pe deplin în cunoștința de cauză că orice informație, date, text, fotografii, grafica etc conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine. În aceste condiții nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

Promoții și concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promoțiilor si ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publică sau privată. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplica doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Prețul produselor

Prețurile sunt afișate pe site în lei și, anume: LEI (RON) cu TVA. Nu ne asumăm răspunderea să livrăm comenzile în cazul în care prețul afișat pe site este greșit din diverse motive tehnice sau în urma unei erori umane în momentul introducerii pe site.

Plata produselor

Produsele comandate rămân proprietatea CRAMA BRATU până în momentul achitării integrale a sumelor de plată.

Plata produselor comandate se poate face:

1.ramburs/numerar la livrare (clienți persoane fizice sau juridice)

2.online prin card bancar (carte de credit/debit, inclusiv cardurile românești)

Plata în numerar

Plata numerar se face în lei către comisionarul care efectuează livrarea, integral în momentul primirii produselor.

Plata cu card on-line 

Puteți efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastră.

Livrarea produselor

În Galați și județul Galați  termenul de livrare este între 12 și 24 ore, cu confirmarea expresă de către un operator www.cramabratu.ro a intervalului în care se face livrarea.

In afara Galațiului și a județului Galați termenul de livrare este de  24 – 72 ore, din momentul confirmării comenzii și a plății. Pentru livrările în afara Galațiului și a județului Galați, termenul de livrare se calculează din momentul confirmării plății.

Livrarea produselor se poate face prin curieri proprii sau prin firme specializate de curierat sau se pot ridica din următoarele locații:

Depozit Odaia Manolache: Str. Fermelor, Odaia Manolache, jud. Galați

Depozit Galați: Str. Portului, nr. 47

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, se percepe pentru contravaloarea transportului o taxă de 20 lei.

Toate costurile vor apărea în factura proformă, separat de costul produselor achiziționate.

Contravaloarea transportului va fi suportată în parte de către cumpărător, în baza tarifelor, iar o parte din costul transportului este suportat de noi, CRAMA BRATU . Astfel, pentru colete cu valoarea peste 200 RON clientul nu va plăti nimic pentru transport.

Produsele comandate se livrează în toată țara, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla în ambalaj special și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.

În cazul în care nu puteți fi găsit la data și ora stabilite pentru livrare, veți fi apelat la numărul de telefon declarat, în caz contrar, www.cramabratu.ro va păstra bunurile comandate timp de 3 zile lucrătoare, interval în care vă vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici de această dată nu veți fi găsit, comanda va fi anulată.

În cazuri speciale (produsele comandate nu se află în stocul nostru, dificultăți de transport) ne rezervam dreptul de a mări corespunzător perioada de livrare.

CRAMA BRATU își rezerva dreptul de a nu acepta comenzi și/sau livrări de la anumiți clienți și/sau către anumite adrese.

Termenul de Valabilitate, Garanția și/sau Service-ul Produselor

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate, garanția și/sau service-ul oferite acestora de producător. Nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului. In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, în cazul depistării unor probleme de funcționare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai în ambalajul original și împreună cu originalele documentelor tranzacției respective. În acest caz, acestuia i se poate înlocui respectivul obiect cu unul identic sau – dacă acest lucru nu este posibil – poate primi înapoi suma plătită pentru acel obiect.

Date personale

Pe site-ul https://www.cramabratu.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. CRAMA BRATU nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către www.cramabratu.ro și furnizorii săi numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții, etc.

Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept sa efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Securitatea informațiilor

CRAMA BRATU garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. CRAMA BRATU nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de https://www.cramabratu.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare.

De asemenea, CRAMA BRATU nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul. Garantăm securitatea și confidențialitatea, dar nu garantăm securitatea sau stabilitatea software.

Responsabilități privind produsele și serviciile

Produsele (atunci când este cazul) sunt însoțite de certificate de garanție ale producătorilor.

În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe timpul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de societatea PRESTATORUL SRL, dar nu și alte despăgubiri.

CRAMA BRATU nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, CRAMA BRATU își asumă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi înapoi banii încasați de societatea PRESTATORUL SRL pentru respectiva comandă.

Declinarea garanțiilor și limitări ale responsabilităților CRAMA BRATU nu oferă nicio garanție utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informațiilor publicate sau securitatea serviciilor sale.

Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei SC PRESTATORUL SRL și a partenerilor săi și a fost alcătuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Site-ul https://www.cramabratu.ro și materialele aferente sunt oferite “așa cum sunt” și “atât cât sunt disponibile”.

CRAMA BRATU nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site, produse pentru care CRAMA BRATU nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită.

CRAMA BRATU nu garantează și nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost achiziționate.

De asemenea, CRAMA BRATU nu oferă nicio garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea informațiilor sau securitatea aplicațiilor sale.

CRAMA BRATU nu va fi făcută responsabilă pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. Nu răspundem pentru nicio pagubă de-a dumneavoastră, de orice fel.

Politica de prețuri. Transportul produselor.

Preturile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte.

CRAMA BRATU va putea desfășura orice campanie promoțională referitor la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de catre CRAMA BRATU. Nu ne asumăm răspunderea să livrăm comenzile în cazul în care prețul afișat pe site este greșit din diverse motive tehnice sau în urma unei erori umane în momentul introducerii pe site.

Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.cramabratu.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată fără întârziere autorităților competente. Toate litigiile vor fi soluționate pe cale amiabilă. Daca litigiul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, sau una din părți renunța la soluționarea pe cale amiabilă, litigiul se va soluționa prin arbitrajul Curții de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați. 

Hotărârea arbitrală este definitivă și obligatorie. Forța majoră invocată și probată de una din părti în condițiile legii, exonerează părțile de obligații – cu excepția obligației de plată pentru serviciile prestate până la apariția ei – pe întreaga durata a forței majore.

Daune la transport

Produsele primite vor fi verificate în prezența reprezentantului transportatorului, iar dacă, din nefericire, produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda și este rugat să reclame aceste daune la cosmina@cramabratu.ro.  CRAMA BRATU returnează contravaloarea (dacă plata a fost efectuată în avans) sau retrimite coletul la cererea clientului.

Drepturi de autor (COPYRIGHT) 

Întregul conținut al site-ului www.cramabratu.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea CRAMA BRATU și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul CRAMA BRATU a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Comentarii, Comunicări și Alte Date/Informații

Persoanele care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot să trimita e-mailuri, să transmită sugestii, idei, întrebari sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, email-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. CRAMA BRATU are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site.

Taxe Suplimentare

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție. CRAMA BRATU nu percepe nicio taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar, vă rugăm să vă adresați imediat la cosmina@cramabratu.ro.

Dispoziții Finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.